feelpantang-image-mobile

 

PUSAT & MOBILE SERVIS PENJAGAAN IBU BERPANTANG PILIHAN PA&MA

• FEELPANTANG CONFINEMENT CENTRE •

 

INFO PRODUK

Berpantang sendiri pastinya membuatkan tubuh menjadi letih kerana terpaksa melakukan pelbagai perkara namun dengan bantuan yang lebih pakar yang terlatih, kepenatan ketika berpantang seakan terapi yang memulihkan. 

Pusat & Mobile Servis Penjagaan Ibu Berpantang Pilihan Pa&Ma, Feelpantang ini cukup istimewa. 

Dengan kepakaran team yang terlatih dan berpengalaman sudah pastinya memberikan perkhidmatan yang cukup berkualiti.  Bukan biasa-biasa bahkan Feelpantang juga telah merawat lebih 10,000 ibu berpantang di seluruh Malaysia yang sudah semestinya bukti diyakini pelanggannya.

Menariknya bukan hanya penjagaan dan rawatan dengan kunjungan setiap hari mahupun berada di rumah pelanggan bahkan rawatan dari hujung kepada hingga ke kaki yang ditawarkan Feelpantang ini sudah semestinya menjadi pilihan pelanggan.  Servis yang cukup memuaskan hati ditambah dengan tawaran harga yang cukup ekonomi menjadikan Feelpantang sentiasa menjadi pilihan.

Paling utama, servis yang ditawarkan bermula perkhidmatan sebelum melahirkan hinggalah selepas melahirkan anak (Prenatal & Postnatal Care). Tidak ketinggalan juga rawatan dan terapi emosi dan badan yang pastinya membuatkan berpantang jadi lebih sempurna dan cukup lengkap hingga tubuh benar-benar bersedia. 

Tidak hanya servis bahkan Feelpantang turut mempunyai produknya sendiri dengan rangkaian produk khusus untuk rutin berpantang termasuk herba-herba seperti rawatan berpilis, bertangas, bertungku, mandian herba dan sebagainya. Semuanya ini ditawarkan pada harga pag berbaloi untuk bakal ibu.

Maklumat lanjut layari :