hospitality360-image-mobile

HOTEL IMPIAN PILIHAN PA&MA

• HOSPITALITY 360 •

 

INFO PRODUK

Nak bawa anak-anak bercuti, pastinya papa mama akan memilih destinasi yang menarik kan? Bukan itu saja, hotel untuk menginap pun pastinya kita mahukan yang selesa dan mempunyai kemudahan lengkap seperti kolam renang, restoran mewah, gymnasium dan banyak lagi.

Dengan rangkaian di beberapa buah negeri, Hospitality 360 pastinya pilihan terbaik untuk tempat menginap ketika papa mama berlibur bersama si manja tersayang!

 

TRINIDAD SUITES PUTERI HARBOUR

Menggabungkan keselesaan dan gaya elegan, penginapan anda di Trinidad Suites Puteri Harbour bersama keluarga pasti sesuatu yang memorable. Berdekatan dengan tarikan utama di Puteri Harbour, kemudahan yang terdapat di sini ideal buat percutian keluarga atau ketika bekerja.

 

SHAHZAN HOTEL

Shahzan Hotel terletak di lokasi yang cukup strategik di tengah-tengah bandaraya Kuantan memberikan kelebihan kepada pengunjung untuk menikmati keindahan ibu negeri Pahang. Mempunyai 152 bilik dengan kemudahan dan suasana yang selesa, lengkap dengan kemudahan kolam renang buat si kecil mandi-manda.

 

RAMADA BY WYNDHAM LANGKAWI MARINA

Nikmati percutian di Pulau Langkawi dengan menginap di Ramada By Wyndham Langkawi Marina. Lengkap dengan kemudahan untuk seisi keluarga dan terletak berdekatan dengan tarikan utama di pulau peranginan tersebut.

 

RAMADA SUITES KUALA LUMPUR CITY CENTRE

Kedudukannya di Bukit Bintang, Kuala Lumpur menjadikan Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre penginapan yang tepat untuk meneroka keindahan Ibu Negara. Tambah pula dengan kemudahan lengkap termasuk kolam infiniti yang pastinya mengujakan si kecil.

 

Maklumat lanjut layari :